Monks Porter House

I en K-märkt fastighet från 1600-talet huserar Monks Porter House. I mysiga källarlokaler inramade av sten och tegel kan man se både bryggeri och kolgrill från matbordet.


Monks Porter House har vi skapat för ölvänner och ölbryggare. Av våra 56 fat har vi vigt merparten åt svenska mikrobryggerier, en unik chans för Sveriges ölhjältar att visa upp sina alster.

Eget porterbryggeri

I bryggeriet fokuserar vi på bryggning av de mörkare öltyperna stout och porter. Gästbryggare, ölintresserade och vänner från Sveriges mikrobryggerier kommer här att producera detta mörka guld, som sedemera kommer att serveras i baren på Monks Porter House samt på våra restauranger.

Ölprovningar, bryggningar och festivaler

Om ni känner oss vet ni att det inte växer någon mossa på oss ifråga om aktiviteter och annat kul. Vi har alltid något på gång, och det gäller på alla tre restauranger. Ibland kör vi separata satsningar på någon av restaurangerna, och ibland samordnar vi allt. Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad är att registrera sig för vårt nyhetsbrev - klicka här.

Hitta till oss

Ni hittar oss på Munkbron 11 i Gamla Stan. Från T-bana går man ca 100 meter vänster på Munkbrogatan, tills man kommer till det sista huset, där man ser våra skyltar. Klicka här för en karta.

Kontakta oss

Skriv gärna och berätta vad du tycker om oss. Vi uppskattar beröm men ännu mer uppskattar vi kritik som kan göra oss bättre!

Monks Porter House
Munkbron 11
111 28 Stockholm

Telefon: 08-23 12 12

Mail: munkbron@monkscafe.se