Mer om våra bryggerier:

Vårt bryggeri på Wallingatan

När vi 2008 öppnade dörrarna till vårt eget bryggeri kände vi att vår kärleksförklaring till öl var komplett. Inte kunde vi ana att det skulle bli så populärt att bryggkurserna knappt räcker till.


På bryggeriet brygger vi öl från recept av bryggmästare världen över, egna experimentella brygder samt öl som kursdeltagare brygger på våra bryggkurser. Resultatet kan man allt som oftast smaka på i restaurangen.

Bryggkurser för alla

Var med och skapa ölhistoria med oss. Med bryggkurser öppna för allmänheten kan alla brygga sin egen öl. Ingenstans i landet har man chansen att vara med om bryggning i denna skala.

Bryggkurser för grupper

Om ni är en grupp som vill skapa en unik öl till bröllop, kompisgänget eller med företaget välkomnar vi er. Ni väljer givetvis själva vad ni vill brygga och vår bryggmästare ser till att resultatet blir lyckat.

Bryggprotokoll

Recepten på de öl vi brygger har vi valt att publicera på hemsidan. På så vis hoppas vi att hembryggare runtom i Sverige och världen kan fortsätta utveckla våra brygder med sina egna förändringar i recepten.

Läs mer om bryggprotokollen.

Läs mer om bryggkurser.

Kontakta bryggeriet.